A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 16.01.2019 15:43
Кількість переглядів: 704

Фото без опису

Під головуванням заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Єрохіної Т.І. пройшли засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Членами комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянуто 7 заяв. За результатами розгляду документів 5 малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна допомога. Двом заявникам відмовлено у призначенні державної допомоги, оскільки працездатні члени їх родин не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством України, для покращення свого матеріального становища. 

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 142 заяви.          

8 заявникам на підставі діючого законодавства відмовлено у призначенні житлової субсидії. За 134 заявами прийнято рішення про призначення житлової субсидії.

Члени комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянули 65 заяв. Стосовно 59 заяв державними соціальними інспекторами УПСЗН райдержадміністрації складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району та за результатами розгляду документів прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат. Разом із тим 6 внутрішньо переміщеним особам відмовлено у призначенні соціальних виплат, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за фактичним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження фактичного проживання на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора