A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада керівника апарату Бахмутської райдержадміністрації Надії Тутової

Дата: 06.05.2019 15:43
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

6 травня керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова провела у нараду з керівниками відділів апарату.

На початку наради Надія Олексіївна довела до відома присутніх доручення голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова  про виконання держслужбовцями вимог Закону України «Про державну службу»  щодо забезпечення функціонування української мови як державної.

У ході наради обговорювались питання поточної роботи відділів, зокрема взаємодія зі структурними підрозділами щодо своєчасної підготовки відповідей на контрольні  документи органів виконавчої влади вищого рівня, звернення громадян і запити про надання публічної інформації.

Також мова йшла про виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік, надання пропозицій щодо збільшення кількості видів адмінпослуг, які надаються населенню Центром надання адміністративних послуг при Бахмутській райдержадміністрації, та проведення держслужбовцями роз’яснювальної роботи щодо популяризації офіційного веб-сайту Бахмутської райдержадміністрації серед населення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора