A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тренінги для вчителів початкових класів Бахмутського району

Дата: 03.04.2019 15:42
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

У Бахмутському районі відбулися тренінги для вчителів других класів освітніх закладів в рамках реалізації проекту «Освіта на основі життєвих навичок в контексті Нової української школи». 
Під час тренінгів учасники розглянули принципи компетентнісного навчання з урахуванням концепції Нової української школи та ознайомилися з навчально-методичним комплектом до інтегрованого курсу «Я досліджую світ».

Також, вчителі ознайомились із моделлю демонстрації фрагментів тематичних тижнів та вправами для створення доброзичливої атмосфери і продуктивної роботи у групах.

В процесі активної роботи учасники продемонстрували підготовлені тематичні тижні з урахуванням навчально-методичного комплекту до інтегрованого курсу «Я досліджую світ», де були представлені цікаві інтерактивні вправи, руханки, перегляд мультиплікаційних роликів на різних етапах уроку. 

Наприкінці заходу було підведено підсумок та надані рекомендації щодо впровадження розглянутого навчально-методичного комплекту під час роботи у початкових класах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора