A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оздоровлення та відпочинок дітей Бахмутського району!

Дата: 30.05.2019 10:41
Кількість переглядів: 854

Фото без опису

За пропозицією Сквирської районної державної адміністрації Київської області 5 талановитих дітей Бахмутського району направлені за рахунок коштів бюджету Київської області на відпочинок до ДЗОТ «Росич-2019» (с. Чубинці Сквирського району Київської області).

Відпочинкова зміна триватиме 12 днів, з 29.05 по 09.06.2019.

Під час зміни діти візьмуть участь у Відкритому Всеукраїнському фестивалі «Ми – діти твої, Україно!», приуроченому міжнародному Дню захисту дітей, який відбудеться 31.05.2019 у селі Пустоварівка Сквирського району Київської області.

Фестиваль проводиться з метою виховання у дітей та молоді національно-патріотичної гордості, утвердження любові до Батьківщини, збереження культурних традицій України, зміцнення взаємодії між дітьми та  молоддю з різних регіонів України, популяризації національної та культурної спадщини, а також формування культури здорового відпочинку дітей.

Програмою фестивалю передбачено проведення циклу різноманітних за формою та змістом заходів, а саме: майстер-класи, спортивні ігри, виставки досягнень талановитих дітей тощо.

З початку року оздоровлено:

  • 5 дітей в державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» м. Київ (за рахунок державного бюджету);
  • 5 дітей в державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса (за рахунок державного бюджету);
  • 4 дитини в Центрі реабілітації для дітей «Сергіївка» м.Одеса (за рахунок бюджету інших областей).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора