A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Проблемні питання будемо вирішувати разом!

Дата: 01.02.2019 15:40
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков продовжує знайомство з районом і його жителями.

1 лютого в рамках робочої поїздки по району Дмитро Олександрович відвідав с. Зайцеве та сел. Опитне, де поспілкувався з їх мешканцями, зустрівся з керівниками підприємств і установ.

Більшість людей, які прийшли на прийом до керівника району, цікавили питання отримання житлової субсидії на комунальні послуги, на тверде паливо. У зв’язку зі змінами в законодавстві деякі громадяни, які раніше отримували субсидію, на сьогоднішній день її втратили. В.о. начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Лілія Іощенко, яка також була присутня на прийомі, всім відвідувачам надала вичерпні роз’яснення стосовно призначення субсидії або випадків відмови у наданні цього виду державної соціальної допомоги.

Керівник району також відвідав об’єкти соціальної сфери с. Зайцеве: ясла-садок загального типу «Івушка» та Зайцівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де завдяки проведеному в 2016 році капітальному ремонту створені належні умови для надання медичних послуг населенню.

Для багатьох населених пунктів у сільській місцевості проблемним залишається кадрове питання. Ось і в Опитненській сільській раді не вистачає фахівців з економіки. Спілкуючись з її керівництвом, Дмитро Олександрович порадив активізувати роботу по залученню молодих спеціалістів, налагоджувати задля цього зв’язки з вищими навчальними закладами Донецької області та сусідніх областей.

Також Дмитро Олександрович наголосив, що одним із важливих напрямків економічного розвитку територіальних громад і району в цілому є підтримка малого та середнього підприємництва. Необхідно на місцях серед населення посилити роз’яснювальну роботу щодо участі у регіональних і міжнародних грантових програмах і проектах, одним з яких є обласний конкурс «Український донецький куркуль». Завдяки участі в них підприємці матимуть можливість отримати фінансову підтримку на розвиток бізнесу, а хтось із жителів району, можливо, вперше започаткує власну справу.

За підсумками робочої поїздки керівника району порушені проблемні питання будуть вирішуватися спільними зусиллями  Бахмутської райдержадміністрації та  місцевих рад.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора