A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Молодіжному центрі «Імпульс» м. Світлодарськ проведено квест до Дня Соборності України

Дата: 18.01.2019 15:38
Кількість переглядів: 849

17 січня в Молодіжному центрі «Імпульс» м. Світлодарськ відбулась прем’єра змонтованого відеоролику про флешмоб до Дня Соборності України, зробленого за ініціативи молоді та за участі школярів міста і студентів вищих навчальних закладів.

22 січня 2019 року відеоролик всі бажаючі зможуть переглянути на сторінці Молодіжного центру "Імпульс" (Світлодарський міський Палац культури) в соціальній мережі Facebook.

Після перегляду відеоролика молодь взяла участь у квесті «Мій рідний край – моя Країна», присвяченому Дню Соборності України та 100-річчю проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. До квесту долучились 4 команди, які мали змогу випробувати свої сили та знання з історії, географії, літератури, музики та мистецтва. Всі учасники продемонстрували, що добре знають історію України, свого  рідного краю. На фініші всі команди змогли зібрати зашифровані ключі та скласти закодоване слово «Україна». За результатами змагання перше місце посіла команда «Козацька молодь», яка набрала  44 бали та виконала всі завдання за 26 хвилин, на другому – команда «Дружина», яка набрала 44 бали і виконала завдання за 27 хвилин, на третьому –  команда «Дружба», яка набрала 43 бали і виконала всі завдання за 29 хвилин. Четвертою стала дівоча команда «БЄМС», яка швидше всіх – за 24 хвилини – виконала  всі завдання, набравши 41 бал.

Завершуючи квест,  команди зібрались на фініші та привітали одне одного :

«Мій рідний край –  моя Країна!»

Ми – це Держава, велика, єдина,

Ми – українці, наш дім – Україна!»

Всі учасники команд та вболівальники отримали сувенірну продукцію з національною символікою (браслети, брелки, блокноти, ручки).

По завершенню квесту молодь мала змогу поспілкуватись, випити кави або чаю, поділитися враженнями, обговорити результати проведеної гри.

Ініціаторами та організаторами цікавого заходу виступили Молодіжний центр «Імпульс» при Комунальному закладі «Світлодарський міський Палац Культури» м. Світлодарськ, відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації .

Наступний захід для молоді – гра-квест «Мій рідний край – моя Країна», приурочений до Дня Соборності України та 100-річчя Акта злуки –  відбудеться  22.01.2019 о 14:00  в Молодіжному  центрі «Вітер Змін» за адресою: смт Миронівський , вул. Миру,18.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора