A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі вшанували українських військовослужбовців з нагоди Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2018 15:31
Кількість переглядів: 782

Сьогодні в Бахмутському районі вшанували українських військовослужбовців з нагоди Дня Збройних Сил України. 
На урочистості, що проходили у великій залі засідань адміністративної будівлі райдержадміністрації, були запрошені військовослужбовці частин, які дислокуються на території району, представники військово-цивільного співробітництва, Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату, місцеві голови, ЗМІ.

Фото без опису

Від імені всіх жителів району і себе особисто в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна привітала військовослужбовців з державним святом, висловила їм глибоку вдячність за сумлінне виконання громадянського і військового обов’язку:

  • Дорогі захисники, життя доводить, що сильна армія є запорукою сильної держави.
  • Завдяки вам ми живемо в незалежній країні.
  • Бахмутська райдержадміністрація тісно співпрацює з військовими, представниками групи військово-цивільного співробітництва, Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату.
  • Ви супроводжуєте наших спеціалістів під час поїздок до сіл на лінії зіткнення, надаєте допомогу в ліквідації наслідків обстрілів, захищаєте мир і спокій в наших містах і селах.
  • За це вам велика людська повага і вдячність.
  • Нехай обминають вас ворожі кулі.
  • Бажаю, щоб по закінченню військової служби ви всі неушкоджені повернулись додому, бо на вас там дуже чекають ваші рідні та близькі.

Під оплески присутніх у залі за самовідданість, стійкість, проявлені під час виконання завдань в ході операції Об’єднаних сил, зразкове виконання військового обов’язку, вірність присязі, сумлінну службу та з нагоди Дня Збройних Сил України в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна вручила українським військовослужбовцям грамоти райдержадміністрації з грошовими винагородами.

Свої музичні вітання воїнам-захисникам подарували творчі колективи районного Будинку культури, у виконанні яких пролунали українські патріотичні пісні та задушевні ліричні твори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора