A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги зацікавлених осіб!

Дата: 22.01.2019 15:20
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

Чеська неурядова гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) проводить конкурс грантів на підтримку громадських ініціатив для вирішення питань місцевого значення.

         Мета проекту - мобілізація місцевих жителів, мешканців неподалік лінії розмежування, з метою їх участі в вирішенні питань місцевого значення, базуючись на засадах коллективної участі.

         Прийняти участь у проекті можуть ініціативні групи місцевих жителів (не меше 3-х осіб), мешканців неподалік лінії розмежування, а також групи підприємств, підприємців, та організацій, які займаються підприємницькою діяльністю в сільській місцевості Бахмутського, Мар’їнського, Ясиноватьського районів та міста Торецьк в Донецькій області.

         Розмір гранту становить до 300 000 гривень. Сума гранту буде залежати від обґрунтування мети вирішення проблеми, а також від кількості членів об’єднання, які одержать користь від втілення запропонованого проекту.

         Отриманий грант може бути використаним для: придбання устаткування, інструментів, сировини та матеріалів, сплати заробітної плати працівників, закупку необхідних товарів, з метою забезпечення діяльності об’єднаної громади задля вирішення означених завдань.

         Дедлайн подачі заявок - 1 лютого 2019 року.

         Аплікаційна форма заявки на участь у конкурсі грантів за наступним посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/16-Drn7_FSDgwxCofNn4ssaqjh6cQGX4zS331UxU9_pc/viewform?ts=5bed777d&edit_requested=true


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора