A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні комісії розглянули питання пільгового проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті

Дата: 22.02.2019 15:18
Кількість переглядів: 716

 

22 лютого голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

В ході роботи члени комісії розглянули питання про результати проведення обстеження пасажиропотоку на маршрутах ТОВ ТП «Моноліт-Логістік ЛТД» у 2019 році.

За результатами обстеження пасажиропотоку в період з 04 по 08 лютого на маршрутах ТОВ ТП «Моноліт-Логістік ЛТД» управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації здійснений аналіз і підготовлений акт обстеження пасажиропотоку для затвердження комісією коефіцієнту співвідношення кількості безоплатно перевезених пасажирів до платних. Члени комісії прийняли рішення про визначення коефіцієнту співвідношення кількості перевезених пільгових (безплатних) до платних пасажирів для ТОВ ТП «Моноліт-Логістік ЛТД» та внесення змін до спільного розпорядження голови райдержадміністрації та голови районної ради від 01 лютого 2019 року № 43/24 «Про затвердження коефіцієнту співвідношення кількості перевезених пільгових (безоплатних) до платних пасажирів».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора