A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Інформаційний день у Бахмутській райдержадміністрації: про співпрацю з міжнародними організаціями

Дата: 27.03.2019 15:18
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

27 березня в Бахмутській райдержадміністрації проведений інформаційний день, на якому були присутні місцеві голови, керівники підприємств, представники громадських об’єднань Бахмутського району.

З інформацією про електронну видачу ветеринарних документів виступив начальник Бахмутської районної державної лікарні ветеринарної медицини Євген Дегтярьов.

В.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Анастасія Явтушенко проінформувала про співпрацю райдержадміністрації, місцевих рад з міжнародними організаціями в 2018 році. Доповідач наголосила, що співробітництво з міжнародними організаціями надає можливість за допомоги залучених коштів виконувати повноваження, визначені Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні». Для ефективної співпраці з міжнародними організаціями, результативної участі в грантових проектах і програмах керівництво місцевих рад повинно мати достовірні дані щодо кількості населення певних категорій, чітко визначити проблемні питання на території відповідної місцевої ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора