A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 20.03.2019 15:14
Кількість переглядів: 638

20 березня в Бахмутській райдержадміністрації пройшли чергові засідання  районних комісій з питань надання державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 11 заяв і прийняли рішення  про призначення державної допомоги 10 малозабезпеченим сім’ям. Одному заявнику було відмовлено у зв’язку з тим,  що працездатні члени родини не працюють і не використовують можливості для покращення свого матеріального становища, передбачені законодавством України.

На засіданні комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання цього разу розглянуто 13 заяв, з них 11 стосуються призначення житлової субсидії та дві заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за місцем проживання. За результатами розгляду документів одному заявнику на підставі діючого законодавства відмовлено у призначенні житлової субсидії. Інші заяви задоволені.

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуто 166 заяв. Стосовно 162 заяв складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району та прийняті рішення про призначення заявникам різних видів соціальних виплат. Чотирьом ВПО відмовлено, оскільки в ході перевірки відомостей, викладених у їх заявах, не було підтверджено фактичне проживання цих громадян на території району.

Діяльність вищезазначених комісій спрямована на підтримку найбільш вразливих верств населення: інвалідів, пенсіонерів, малозабезпечених сімей, внутрішньо переміщених осіб. Разом із тим члени комісій ретельно вивчають усі надані документи з метою прийняття об’єктивних рішень і недопущення порушень чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора