A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Повноваження Бахмутської райдержадміністрації розширюються: Верховна Рада приєднала до району селище Гладосове.

Дата: 28.05.2019 15:13
Кількість переглядів: 935

Фото без опису

Повноваження Бахмутської райдержадміністрації розширюються: Верховна Рада приєднала до району селище Гладосове.

 

Сьогодні народні депутати проголосували за постанову «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж міста Горлівка та Бахмутського району Донецької області». Верховна Рада приєднала прифронтове Гладосове до Бахмутського району. Таке рішення пов’язане з необхідністю здійснення соціальних виплат жителям контрольованого Україною селища Гладосове, розташованого на лінії зіткнення, та недопущення гуманітарної катастрофи на території, що підконтрольна українській владі

Таким чином, розширюються повноваження Бахмутської райдержадміністрації. Враховуючи це, з метою координації взаємодії державних установ і структурних підрозділів райдержадміністрації голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів робочу нараду за участі першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної, керівництва Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.

На нараді обговорювались питання щодо забезпечення безперебійного надання соціальних послуг населенню селища, в тому числі виплати пенсій, різних видів державної соціальної допомоги, медичного обслуговування жителів.

З метою визначення потреб населення в соціальних послугах на            5 червня заплановані виїзди до селища керівництва райдержадміністрації та спеціалістів УПСЗН райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду, Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування. Також цього дня комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської ради» буде проведено комплексне обстеження мешканців селища із залученням вузьких спеціалістів.

– З боку державних і районних установ будуть виконані всі заходи для забезпечення отримання жителями селища Гладосове соціальних виплат, медичних послуг, налагодження транспортного сполучення. Люди не повинні на собі відчувати бюрократичні зволікання, всі служби спрацюють оперативно та злагоджено,  – на завершення наради підкреслив Дмитро Дресвянніков.

      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора