A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відбулось травневе засідання колегії Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 29.05.2019 15:12
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Дмитро Дресвянніков провів чергове засідання колегії райдержадміністрації.

З доповіддю за першим питанням порядку денного виступив головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» Андрій Петриченко, який розповів про стан надання первинної медичної допомоги закладом охорони здоров’я в Бахмутському районі у 2018 році. В ході обговорення доповіді голова райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков наголосив, що місцевим радам необхідно провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності підписання декларації про вибір лікаря  первинної ланки, оскільки станом на 29.05.2019 тільки 62,8 % мешканців району підписали декларації з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. За умови відсутності декларації громадяни не зможуть звернутись на прийом до вузького спеціаліста, отримати лікарняний, будь-яку довідку щодо стану здоров’я.

Перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна звернулась до місцевих голів з пропозицією взяти участь у співфінансуванні фельдшерських і фельдшерсько-акушерських пунктів з метою забезпечення надання якісних медичних послуг населенню на підпорядкованій території.

У Бахмутському районі приділяється пильна увага роботі з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують соціальної підтримки. Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Кец проінформувала членів колегії та присутніх про стан роботи з дітьми, які перебувають на обліку як такі, що опинились у складних життєвих обставинах, про проведення спільно з суб’єктами соціальної роботи  профілактичних заходів з метою попередження соціального сирітства.

Про стан роботи з запобігання та виявлення корупції в Бахмутській райдержадміністрації доповіла начальник відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Ольга Анісімова. З метою забезпечення дотримання антикорупційного законодавства начальником відділу протягом 2018 року та у поточному році проведено 6 тематичних семінарів, 21 консультацію. У звітному періоді проводилась антикорупційна експертиза розпоряджень голови райдержадміністрації, рішень колегії райдержадміністрації та наказів керівника апарату райдержадміністрації на їх відповідність чинному законодавству України. У звітному періоді фактів порушень антикорупційного законодавства в Бахмутській райдержадміністрації не виявлено. Держслужбовці до юридичної відповідальності не притягались.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного Дмитро Дресвянніков доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти розпоряджень з урахуванням рекомендацій та зауважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора