A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нарада з питань охорони праці за участі керівників навчальних закладів району

Дата: 22.03.2019 15:06
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

 

22 березня під головуванням начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека відбувся семінар-нарада за участі керівників загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, відповідальних осіб за охорону праці та лідерів профспілкових організацій освітніх закладів Бахмутського району.

Нараду відкрив голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, який наголосив на важливих завданнях, які сьогодні стоять перед освітянами, та перспективах розвитку освітньої сфери району.

У нараді взяли участь в.о. начальника Бахмутського відділення фонду соціального страхування Тетяна Солод, страховий експерт Сергій Манойло, головний спеціаліст відділення Оксана Ромах і голова Бахмутської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Заморська, які проінформували присутніх з питань профілактики виробничого травматизму в закладах освіти, проведення медичних оглядів працівників навчальних закладів і контролю за обґрунтованістю видачі листків непрацездатності.

Нарада пройшла плідно та конструктивно. В ході роботи були обговорені проблемні питання охорони праці в закладах освіти та визначені шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора