A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Якісна освіта – пріоритет районної влади

Дата: 01.03.2019 15:06
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

 

В 2019 році Бахмутською райдержадміністрацією буде продовжена робота по створенню в школах району належних умов для якісного навчання. Для районної влади впровадження концепції Нової української школи не слова, а конкретні справи, які мають конкретні результати.

1 березня в рамках робочої поїздки по району перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна побувала в Іванівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, разом з директором школи оглянули кабінети, обговорили нагальні питання діяльності навчального закладу.

В 2018 році завдяки співпраці з Іванівською сільською радою був відремонтований кабінет, де зараз навчаються першокласники. За залишки освітньої субвенції придбані обладнання та методичні посібники. Райдержадміністрація, Іванівська сільська рада та педагогічний колектив доклали всіх зусиль, щоб з першого дня первачки мали такі умови для навчання, що відповідають вимогам нової початкової школи.

В планах на 2019 рік – ремонт ще одного кабінету та оснащення його сучасним обладнанням і навчальним інвентарем, щоб майбутні першокласники з 1 вересня навчались у належних умовах і навчально-виховний процес проходив на високому якісному рівні.

Прагнення районної влади – створити умови для якісного навчання дітей в кожній школі, незалежно від того, де вона: у місті, селищі чи селі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора