A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков ознайомився з діяльністю СФГ «Росинка» та СТОВ «Моноліт»

Дата: 12.06.2019 15:06
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

12 червня під час робочої поїздки по району голова Бахмутської райдержадміністрації  Дмитро Дресвянніков разом з начальником управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольгою Геліч побували у СФГ «Росинка» в с. Федорівка та СТОВ «Моноліт» у с. Васюківка Соледарської міської ОТГ.

Голова СФГ «Росинка» Сергій Григор’єв ознайомив керівника району з діяльністю свого господарства, яке спеціалізується на вирощуванні зернових і зернобобових культур. Під час зустрічі обговорювались перспективи розвитку виробництва,  участь господарства у житті села.

Наступним пунктом відвідування стало СТОВ «Моноліт», яке займається вирощуванням зернових і технічних культур. Дмитро Олександрович зустрівся з його керівником Людмилою Гончаровою, яка розповіла про роботу підприємства, виробничі потужності.

Зараз у аграріїв дуже відповідальна пора: необхідно підготувати машинно-тракторний парк, провести серед робітників інструктаж з техніки безпеки задля проведення в оптимальні агротехнічні строки збирання ранніх зернових культур. 

Під час зустрічей з керівниками сільськогосподарських підприємств Дмитро Олександрович зазначив, що вони будь-коли можуть звернутись до райдержадміністрації, особисто до нього з проблемних питань і завжди знайдуть порозуміння та підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора