A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Працівниками УПСЗН райдержадміністрації проведений виїзний прийом у смт Зайцеве

Дата: 21.03.2019 15:03
Кількість переглядів: 1200

Забезпечення надання соціальних послуг населенню, в тому числі в населених пунктах на лінії зіткнення, залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності Бахмутської райдержадміністрації.

         20 березня управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації здійснений виїзний прийом мобільним соціальним  офісом у Військово-цивільній адміністрації селища Зайцеве.

       Працівниками УПСЗН райдержадміністрації було прийнято 65 заяв від жителів смт. Зайцеве для призначення житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329).

       Під час виїзного прийому спеціалістами управління надавались консультації з будь-яких питань, що стосуються призначення та виплати всіх видів державної соціальної допомоги та порядку призначення житлових субсидій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора