A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча нарада з питань діяльності Сіверської міської лікарні

Дата: 08.04.2019 15:00
Кількість переглядів: 1016

Фото без опису

 

Головою Бахмутської райдержадміністрації Дмитром Дресвянніковим 8 квітня проведена робоча нарада з питань діяльності    КЗ «Сіверська міська лікарня».

У нараді взяли участь заступник начальника управління – начальник відділу розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації, керівництво Бахмутської районної ради,  Сіверської міської ОТГ та керівники медичних закладів району.

Нараду відкрив голова райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, який зазначив, що на сьогоднішній день існує коло невирішених питань стосовно організації роботи та фінансування цього медичного закладу.

Перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна доповіла про стан справ у КЗ «Сіверська міська лікарня». Тетяна Іванівна підкреслила, що керівництву лікарні в найкоротший термін необхідно завершити роботу щодо приведення документації у відповідність до законодавства  та проходження акредитації для забезпечення повноцінного функціонування лікувального закладу.

Про розгляд листа КЗ «Сіверська міська лікарня» щодо додаткового фінансування доповіла начальник фінансового управління Бахмутської райдержадміністрації Любов Бондаренко.

За результатами наради головою Бахмутської райдержадміністрації ініційовано проведення перевірки діяльності КЗ «Сіверська міська лікарня».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора