A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка по району народного депутата України Костянтина Матейченка

Дата: 10.05.2019 14:54
Кількість переглядів: 977

Фото без опису

10 травня в рамках робочої поїздки по Бахмутському району народний депутат України Костянтин Матейченко разом з головою Бахмутської райдержадміністрації Дмитром Дресвянніковим і першим заступником голови райдержадміністрації Тетяною Єрохіною відвідав Покровський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» і Луганську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За сприяння Костянтина Матейченка з державного бюджету була виділена субвенція на проведення заходів щодо соціально-економічного розвитку територіальних громад. Завдяки цьому стало можливим проведення в навчальних закладах району низки заходів з протипожежної безпеки. Минулого тижня в Покровському НВК встановлена система пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та передачі тривожних повідомлень в приміщеннях.

Аналогічною системою буде оснащена і Луганська школа. Наразі вже завезені будівельні матеріали, необхідне обладнання та розпочаті роботи зі встановлення системи пожежної сигналізації. 

Костянтин Володимирович зустрівся з директорами освітніх установ, учителями і батьками учнів, цікавився нагальними потребами навчальних закладів, життям громади в цілому. Зокрема, мешканці сел. Луганське запропонували розглянути можливість створення в селищі молодіжного центру задля організації цікавого та змістовного дозвілля для місцевої молоді.

Вищезазначене є наочним прикладом того, як завдяки співпраці всіх гілок влади, педагогів, громадськості в районі вирішуються питання зміцнення соціальної інфраструктури, в тому числі укріплення матеріально-технічної бази освітніх закладів, створення безпечних умов для навчання дітей та роботи педпрацівників. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора