A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робочий візит народного депутата України Костянтина Матейченка до Бахмутського району

Дата: 08.05.2019 14:52
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

8 травня народний депутат України Костянтин Матейченко з робочим візитом побував у Бахмутському районі. Костянтин Володимирович разом з головою Бахмутської райдержадміністрації Дмитром Дресвянніковим і першим заступником голови райдержадміністрації Тетяною Єрохіною відвідав Опитненську ЗОШ І-ІІІ ступенів. У минулому році за його сприяння з державного бюджету виділені кошти на ремонт покрівлі шкільної будівлі, після чого у стислий термін були проведені ремонтні роботи. Костянтин Володимирович оглянув приміщення навчального закладу, кабінети, де займаються учні, та зазначив, що в школі створені належні умови для проведення якісного навчально-виховного процесу.

Наступним пунктом відвідування стала Часовоярська ЗОШ І-ІІІ ступенів       № 15. Наразі тут триває реалізація проекту тепломодернізації. Костянтин Матейченко та керівництво району оглянули шкільні приміщення, де вже проведено заміну системи опалення. Завдяки цьому в зимовий період тут дотримувався температурний режим, у класах було тепло та затишно. Костянтин Володимирович також сприяв щодо виділення субвенції з державного бюджету на заміну вікон. На теперішній час відділом освіти райдержадміністрації проводяться тендерні процедури щодо заміни вікон на металопластикові.

Під час відвідування шкіл Костянтин Матейченко спілкувався з педагогічними працівниками та батьками учнів, які висловили вдячність народному депутату за небайдужість, за допомогу у вирішенні соціальних питань.

Також Костянтин Володимирович оглянув приміщення Центру надання адміністративних послуг м. Часів Яр. На завершення робочої зустрічі керівництво Бахмутської райдержадміністрації висловило сподівання на подальше співробітництво задля зміцнення та розбудови інфраструктури району.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора