A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації

Дата: 16.04.2019 14:51
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

16 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівників  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, Бахмутського відділу поліції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби, Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України. Запрошені на нараду проінформували про стан справ у районі за основними напрямками діяльності. 

Одним із важливих показників роботи райдержадміністрації є результативність виконання Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району. Перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, звертаючись до керівників структурних підрозділів, підкреслила необхідність активізувати у другому кварталі роботу щодо виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік і своєчасного освоєння виділених коштів.

В ході наради начальники управлінь і відділів райдержадміністрації доповіли про проведену роботу за минулий тиждень і основні заходи, заплановані на поточний тиждень.

Пильну увагу Дмитро Олександрович приділяє питанням соціальної сфери. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Ольга Ямполець доповіла, що згідно з графіком проводиться фінансування всіх видів державної соціальної допомоги. Житлову субсидію в готівковій формі одержують 2061 сім’я за допомогою грошового переказу через внутрішньодержавну систему термінових переказів «Швидка копійка» в АТ «Ощадбанк» та 7920 сімей разом з пенсією через Пенсійний фонд України.  Протягом 8-15 квітня мобільний соціальний офіс УПСЗН райдержадміністрації провів виїзні прийоми в населених пунктах району, під час яких прийняті документи від 122 багатодітних сімей для призначення допомоги на дітей відповідно до вимог Порядку виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2019 року № 250.

Заклади та установи соціальної сфери в населених пунктах району працюють у штатному режимі. В освітніх закладах навчально-виховний процес проводиться згідно з планом роботи. Незабаром закінчується навчальний рік, розпочнуться літні канікули, тому вже зараз відділом освіти райдержадміністрації спільно з навчальними закладами розпочинається підготовча робота до відкриття пришкільних таборів.

Цього тижня в культурному житті району відбудеться важлива подія: 19 квітня у Бахмутському районному будинку культури проходитиме районний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Засвіти свою зорю».

За результатами розгляду нагальних питань життєдіяльності району керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора