A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі привітали жінок з Міжнародним жіночим днем

Дата: 06.03.2019 14:51
Кількість переглядів: 1058

6 березня районний будинок культури гостинно зустрічав жінок Бахмутського району, яких було запрошено на свято з нагоди Міжнародного жіночого дня. Серед гостей жінки різних поколінь, різних професій: ветерани праці та молоді спеціалісти, медики, вчителі, працівники державних установ, органів місцевого самоврядування, підприємств агропромислової галузі. Перед початком урочистої частини та святкового концерту запрошені мали можливість поспілкуватися за чашкою кави, зробити фото на пам'ять, ознайомитися з виставкою творів живопису, декоративно-прикладного мистецтва майстринь Бахмутського краю, яка була розгорнута у фойє  будинку культури.

Відкриваючи районне свято, з теплими, задушевними словами до присутніх у залі жінок звернувся голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков:  

– Дорогі жінки! Бажаю вам здоров’я, мирного неба і всього самого найкращого. Нехай ваші чоловіки не лише восьмого березня шанують вас і висловлюють свою любов, а пам’ятають про вас завжди.

До вітань і щирих побажань приєднався творчий колектив Бахмутського районного будинку культури, який підготував для жінок чудовий музичний подарунок – мюзикл «Казковий переполох, або Чого хочуть жінки». Добре відомі казкові сюжети, переплетені із сучасними мотивами, захопили всіх присутніх у залі. Натхненна гра артистів справила яскраве враження на глядачів і створила атмосферу справжнього свята.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора