A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянули важливі питання життєдіяльності Бахмутського району

Дата: 22.01.2019 14:51
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

22 січня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі керівників  Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області, Управління державної казначейської служби, управління Пенсійного фонду України. Запрошені проінформували про стан справ за основними напрямками роботи, а також були обговорені питання, вирішення яких потребує взаємодії з райдержадміністрацією.

В ході наради були розглянуті важливі питання життєдіяльності району, функціонування освітніх і медичних закладів, надання соціальних послуг населенню. 

За інформацією начальника відділу освіти райдержадміністрації Віктора Грека, на маршрутах задіяні всі шкільні автобуси, підвезення учнів здійснюється згідно з графіком.

Працівниками УПСЗН райдержадміністрації регулярно проводяться виїзні прийоми громадян, в тому числі й в населених пунктах на лінії зіткнення. Для багатьох мешканців району актуальним залишається отримання субсидії на тверде паливо, житлової субсидії. Зокрема, за минулий тиждень спеціалістами управління від жителів прийнято понад 200 заяв щодо субсидії на тверде паливо. 

Всі управління, відділи та служби райдержадміністрації працюють у штатному режимі.

За результатами апаратної наради структурним підрозділам надані протокольні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора