A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 20.03.2019 14:49
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

Відповідно до статей 8, 9, 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання зауважень і пропозицій від вповноважених органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється Заява про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки Детального плану території об’єктів виробничої ділянки Дослідного родовища вогнетривких і тугоплавких глин на території Опитненської сільської ради  Бахмутського району Донецької області (за межами населених пунктів).

Детальний план території розробляється з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельних ділянок за межами населених пунктів, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, обґрунтування потреб у формуванні нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення для подальшого розміщення (розширення) об’єктів виробничої потужності кар’єрів    ДП «Рутекс КЕРАМ» ТОВ «Рутекс КЕРАМ».

З текстом Заяви можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 12:45, крім вихідних) в Бахмутській райдержадміністрації на дошці оголошень за адресою: м.Бахмут, вул. О.Сибірцева, 33, а також на офіційному сайті райдержадміністрації.

Усі зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у письмовій формі протягом 15 днів з дати опублікування та на електронну адресу:

  • поштою за адресою: 84500 Донецька область, м.Бахмут, вулиця  О.Сибірцева,33.

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора