A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До відома військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2019 році!

Дата: 18.03.2019 14:48
Кількість переглядів: 2011

Фото без опису

 

      Бахмутською районною радою прийнято рішення від 21.02.2019 № 7/34-603 «Про Районну програму підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2019 році».

      З метою збільшення рівня мотивації громадян для вступу на військову службу, на підставі подання Бахмутського об’єднаного міського військового комісаріату Донецької області від 08 жовтня 2018 року № 2/8754 щодо підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби за контрактом до бойових частин, які виконують завдання Операції Об’єднаних сил, керуючись пунктом 16 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

      Районна програма підтримки військовослужбовців, зарахованих для проходження служби в Збройних силах України за контрактом у 2019 році (далі  - Програма) – розроблена з метою поліпшення фінансово-матеріального становища громадян Бахмутського району, які виявили бажання в складний для країни час захищати її територіальну цілісність та недоторканість, уклавши контракт щодо проходження військової служби у Збройних силах України.

     На сьогоднішній день першочерговим є питання виконання завдань з відбору та прийняття громадян на військову службу за контрактом, які визначені Президентом України – Верховним Головнокомандувачем Збройних сил України та Міністерством оборони України, а також проведення ряду заходів з метою популяризації військової служби за контрактом. В умовах проведення на Сході України Операції Об’єднаних сил виникає гостра необхідність щодо комплектування бойових військових частин Збройних сил України військовослужбовцями за контрактом.

     Метою Програми є матеріально – фінансове заохочення громадян, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом у Збройних силах України у 2019 році.

     Основне завдання Програми – надання одноразової грошової матеріальної допомоги в розмірі 5000 гривень громадянам – жителям Бахмутського району, які зараховані у 2019 році на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України.

     Посилення соціального захисту військовослужбовців та підвищення іміджу військової служби за контрактом. Поліпшення матеріального становища військовослужбовців військової служби за контрактом у Збройних силах України за рахунок одноразової матеріальної допомоги з районного бюджету Бахмутського району.

     Фінансування Програми здійснюється за рахунок районного бюджету, згідно зі списками військовослужбовців військової служби у Збройних силах України за контрактом, наданих Бахмутським Об’єднаним міським військовим комісаріатом Донецької області.

      Координацію з реалізації заходів Програми здійснює управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області.

      Контроль за виконанням Програми здійснює постійна комісія з питань економічної політики, бюджету та фінансів районної ради.

      Право на одноразову матеріальну допомогу військовослужбовцям, які зараховані на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України, мають військовослужбовці при умові, якщо:

      - військовослужбовець за контрактом, зареєстрований за місцем проживання на території Бахмутського району;

      - військовослужбовець вступив на службу за контрактом протягом 2019 року.

      Головним розпорядником коштів є управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області.

     Одноразова матеріальна допомога надається на підставі наданого Бахмутським об’єднаним міським військовим комісаріатом Донецької області до Головного розпорядника коштів списку військовослужбовців для виплати одноразової матеріальної допомоги, які уклали контракт про проходження військової служби у Збройних силах України за контрактом у 2019 році і на час укладання контракту зареєстровані за місцем проживання в Бахмутському районі.

      Для надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які зараховані у 2019 році на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України, надаються такі документи:

    - заява;

    - копії сторінок паспорта отримувача одноразової допомоги з даними про прізвище, ім’я та по батькові і реєстрації за місцем проживання;

    - копія ідентифікаційного номера заявника;

    - копія контракту про проходження військової служби або копії витягу з наказу командира військової частини про прийняття на військову службу за контрактом;

    - реквізити банку та номер особового рахунку, на який буде перерахована допомога;

    - згода на обробку та використання персональних даних.

    У разі подання неповного комплекту документів – призначення одноразової матеріальної допомоги не здійснюється.

    Щомісяця (за наявності) Бахмутський об’єднаний міський військовий комісаріат Донецької області надає до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації список військовослужбовців, які зараховані у 2019 році на військову службу за контрактом до лав Збройних сил України.

   Особи, які мають право на одноразову матеріальну допомогу з документами звертаються до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області.

   Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області розглядає звернення та приймає відповідне рішення про надання матеріальної допомоги заявнику в межах кошторисних призначень. Розмір одноразової матеріальної допомоги складає 5000,00 грн.

   Виплата одноразової матеріальної допомоги здійснюється  управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області протягом місяця з дня подачі повного комплекту документів.

   Відповідальність та контроль за цільовим та ефективним використанням коштів покладається на управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області.

   З будь-яких питань щодо призначення та виплати одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям, які зараховані на військову службу за контрактом протягом 2019 року  звертися безпосередньо до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області за телефоном: (0627)44-71-55,      (0627)44-91-70, або за адресою: вул.. Миру, 69, м. Бахмут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора