A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова

Дата: 07.05.2019 14:47
Кількість переглядів: 527

7 травня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів і за участі представників Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції, управління державної казначейської служби, управління Пенсійного фонду України. 

Пильна увага була приділена питанням, що стосуються наповнення районного бюджету, використання бюджетних коштів, реалізації заходів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. Звертаючись до керівників структурних підрозділів, які є юридичними особами, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна наголосила на необхідності посилити контроль за дотриманням бюджетної дисципліни, веденням бухгалтерського обліку та раціональним використанням бюджетних коштів. Також керівникам управлінь і відділів необхідно активізувати роботу щодо залучення комунальних підприємств, установ і закладів до участі в грантових програмах і проектах з метою отримання коштів задля укріплення матеріально-технічної бази, проведення заходів різного формату за основними напрямками їх діяльності.

В полі зору керівника району постійно перебувають питання соціального обслуговування населення. Забезпечення безперебійного надання соціальних послуг мешканцям району – один з пріоритетних напрямків роботи райдержадміністрації. З метою покращення соціального обслуговування жителів м. Часів Яр Дмитро Дресвянніков, звертаючись до керівництва управління Пенсійного фонду України, запропонував розглянути питання щодо відкриття у місті агентського пункту з надання пенсійних послуг. Управлінням праці та соціального захисту населення проведений великий обсяг роботи у зв’язку з монетизацією житлово-комунальної субсидії. На теперішній час в районі ситуація така, що громадяни, отримавши субсидію в готівковій формі, не сплачують своєчасно житлово-комунальні послуги. Враховуючи це, Дмитро Олександрович доручив в.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілії Іощенко посилити роз’яснювальну роботу серед отримувачів субсидії з метою недопущення зростання заборгованості населення комунальним підприємствам.

Відповідно до постанови КМУ від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» внесені зміни до порядку призначення житлово-комунальної субсидії. У зв’язку з цим управлінням праці та соціального захисту райдержадміністрації на травень – червень розроблений графік виїзних прийомів, під час яких спеціалісти прийматимуть від громадян документи на призначення субсидії.

В ході наради були розглянуті важливі питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності району. За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора