A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Регіональні змагання VII Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Дата: 19.06.2019 14:47
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

19 червня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков узяв участь в урочистому відкритті Регіональних змагань VII  Всеукраїнської спартакіади «Сила духу», що проходять на базі комунальної установи спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Металург» у м. Бахмут.

Всеукраїнська спартакіада була започаткована Фондом соціального страхування України в 2013 році. Організатором регіональних змагань виступає управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за підтримки Донецької облдержадміністрації.

Команд-учасниць регіональних змагань привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Людмила Давиденко.

Звертаючись до учасників спартакіади, Дмитро Дресвянніков підкреслив, що вони є прикладом незламності духу, їх прагнення реалізувати себе у спорті заслуговує на особливу повагу. Керівник району побажав їм сил, наснаги та спортивних перемог і досягнень.

До програми спартакіади включені шість видів спорту: бомбаскет, армспорт гирьовий спорт, дартс, настільний теніс і шахи. У змаганнях беруть участь 180 осіб, потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, з усіх куточків Донецької області.

За результатами змагань будуть визначені переможці, які у складі збірної команди Донецької області візьмуть участь у всеукраїнських фінальних змаганнях, що відбудуться 17-21 вересня в м. Ужгород.

Проведення таких змагань сприяє реабілітації потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві, в тому числі особам з інвалідністю,  поверненню їх до активного життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора