A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району

Дата: 25.03.2019 14:46
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

25 березня за участі голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова пройшло засідання районної комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району.

Діяльність вищезазначеної комісії спрямована на підтримку громадян, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують допомоги. Серед них – тяжкохворі, інваліди, внутрішньо переміщені особи.

Цього разу за результатами розгляду документів комісією прийняті рішення про надання 31 заявнику, в тому числі й онкохворим,  допомоги на лікування на загальну суму 43,300 тис. грн.

За 23 заявами буде надана матеріальна допомога задля забезпечення харчування в школі 28 учнів 5-11 класів –  дітей з родин ВПО та мешканців смт Зайцеве, на загальну суму 11,200 тис. грн.

Двом громадянам, які постраждали  внаслідок проведення антитерористичної операції та військових дій, буде надана допомога в сумі 10,000 тис. грн. і 1,500 тис. грн. з урахуванням обсягу збитків, яких вони зазнали.

Також 6 ветеранам буде виділено по 500 грн. кожному з нагоди їх ювілею.

Загальна сума матеріальної допомоги, яка буде надана жителям району згідно з рішеннями комісії, становить 69,000 тис. грн.

В ході обговорення питань порядку денного від членів комісії надійшли пропозиції щодо внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги мешканцям району, в тому числі й про збільшення розміру допомоги на лікування онкохворим до 10,000 тис. грн. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації доручено підготувати проект відповідного рішення для розгляду на найближчій сесії Бахмутської районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора