A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії райдержадміністрації розглянули питання підготовки сільськогосподарських підприємств до весняно-польових робіт

Дата: 27.03.2019 14:45
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

27 березня пройшло чергове засідання колегії Бахмутської райдержадміністрації за участі місцевих голів, керівників підприємств, профспілок, громадських організацій та ЗМІ.

Згідно з порядком денним про підготовку сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт доповіла начальник управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольга Геліч. Її доповідь викликала неабияку зацікавленість у присутніх, в першу чергу – у керівників сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств, адже аграрний сектор є важливою складовою економіки Бахмутського району.

Голова Бахмутського районного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу Лариса Шрамченко нагадала керівникам підприємств про необхідність проведення низки організаційно-практичних заходів з охорони праці та попередження травматизму під час проведення сільськогосподарських робіт.

З інформацією про необхідність дотримання вимог пожежної безпеки,  проведення роботи щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в період весняних польових робіт виступив заступник начальника управління, начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій Бахмутського районного управління ГУ ДСНС у Донецькій області Олексій Єфімов.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова проінформувала членів колегії та запрошених про стан організації роботи щодо контролю за виконанням органами місцевого самоврядування Бахмутського району делегованих повноважень органів виконавчої влади за 2018 рік. Підводячи підсумки проведеної роботи, можна зазначити, що контроль за виконанням  органами місцевого самоврядування делегованих повноважень у минулому році здійснювався на достатньому рівні та відповідно до вимог чинного законодавства.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного управлінню агропромислового комплексу та розвитку сільських територій та відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації  доручено підготувати проекти відповідних рішень



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора