A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді обговорили нагальні питання соціальної сфери району та підготовку до святкування Дня Європи

Дата: 23.04.2019 14:43
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

23 квітня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій були розглянуті питання поточної роботи управлінь і відділів, Комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр».

Пильну увагу Тетяна Іванівна приділила питанню реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу, координації роботи управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та інших задіяних структур з метою дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 «Про затвердження Порядку використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу».

Мова також велась про стан реалізації заходів і проектів Програми економічного і соціального розвитку Бахмутського району на 2019 рік. Тетяна Іванівна звернула увагу керівників управлінь і відділів на необхідність чіткого дотримання вимог чинного законодавства в ході проведення тендерних процедур, закупівель, роботи з підрядниками задля ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і недопущення правопорушень.

На нараді обговорили організаційні питання підготовки до участі делегації Бахмутського району в обласному заході до Дня Європи, що проходитиме 18 травня в м. Бахмут. У цьому році наш район представлятиме Болгарію, її культуру, традиції та національну кухню.

За підсумками проведення апаратної наради керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора