A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бахмутського району

Дата: 12.03.2019 14:44
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

12 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бахмутського району, у якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Коноп, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, державних пожежно-рятувальних загонів м. Бахмут і м. Світлодарськ, Бахмутської районної філії Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України», Бахмутського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, представники місцевих рад Бахмутського району.

Згідно з порядком денним про утилізацію та вивезення непридатних пестицидів з підконтрольної території с. Доломітне, сел. Опитне, с. Іванівське та с. Васюківка присутніх проінформувала начальник управління агропромислового комплексу та розвитку сільських територій райдержадміністрації Ольга Геліч. За результатами обговорення питання прийнято рішення створити робочу групу, яка до 16 березня поточного року здійснить перевірку наявності на території с. Іванівське та с. Зеленопілля  непридатних пестицидів. Соледарській міській ОТГ рекомендовано вжити заходів щодо утилізації непридатних пестицидів на території с. Васюківка.

Про стан забезпечення пожежної безпеки об’єктів органів влади, місцевого самоврядування, закладів освіти, культури, відпочинку, соціального захисту населення, оздоровчо-лікувальних, житлово-комунальних установ, громадських організацій, а також про випадки пожеж, що трапились на території району у січні-лютому 2019 року, та їх наслідки доповів заступник начальника загону з організації забезпечення надзвичайних ситуацій 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Донецькій області Євген Фурашов. За результатами розгляду питань підприємствам, установам і організаціям доручено проаналізувати стан виконання запропонованих приписами протипожежних заходів і провести роботу щодо включення до відповідних програм протипожежних заходів, які потребують фінансування.

З метою попередження виникнення пожеж, травмування чи гибелі на них людей на засіданні був розглянутий та затверджений комплексний міжвідомчий план.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора