A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Тетяна Єрохіна проінспектувала роботу пришкільних відпочинкових таборів

Дата: 30.05.2019 14:41
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

Під час робочої поїздки по району перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу освіти Віктором Греком і завідувачем сектору з навчальної роботи відділу освіти Світланою Гатченко відвідали Калинівську ЗОШ І-ІІ ступенів і Часовоярську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15, проінспектували стан роботи пришкільних відпочинкових таборів. У Часовоярській школі оглянули приміщення спортивної зали, де тривають ремонтні роботи. Тетяна Іванівна зазначила, що ремонт проводиться з дотриманням встановлених термінів і вже знаходиться на завершальному етапі.

Під час відвідування школи в селищі Калинівка Тетяна Іванівна вручила тримачі паперових рушників для шкільної їдальні. Керівник зазначила, що завдяки співпраці з ГО «Всеукраїнська організація «Національне об’єднання ветеранів-інвалідів» з м. Дніпро надійшов гуманітарний вантаж, і найближчим часом такими  тримачами рушників будуть забезпечені всі школи району.

Тетяна Єрохіна також завітала на свято до вихованців дошкільного навчального закладу «Лісова казка» Калинівської сільської ради та вручила малечі подарунки до Міжнародного дня захисту дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора