A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Засідання Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації

Дата: 09.07.2019 14:41
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

9 липня під головуванням заступника голови Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації Олександра Галушки пройшло чергове засідання Громадської ради.

У засіданні взяла участь керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова, яка проінформувала присутніх про збирання ранніх зернових та проходження передвиборчої кампанії на території району. Надія Олексіївна від імені голови Бахмутської райдержадміністрації Дмитра Дресвяннікова подякувала членам Громадської ради за співпрацю та побажала плідної роботи в подальшому.

Згідно з порядком денним члени Громадської ради були ознайомлені з розпорядженням голови райдержадміністрації від 21.06.2019 № 272 «Про затвердження Положення про Громадську раду при Бахмутській райдержадміністрації».

Відповідно до чинного законодавства у вересні закінчуються повноваження існуючої Громадської ради. З метою формування майбутньої Громадської ради на засіданні було розглянуто питання про створення ініціативної групи, склад якої буде затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора