A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги виборців!

Дата: 16.01.2019 14:39
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

Шановні виборці!

          На період проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року відділ ведення Державного реєстру виборців Бахмутської райдержадміністрації може за заявою, отриманою від виборця, тимчасово змінити місце голосування виборцю на іншу виборчу дільницю, якщо місцем перебування в день виборів виборця буде відноситись до меж Бахмутського району, або якщо мешканець Бахмутського району в день голосування буде знаходитись за межами району.

  При поданні заяви пред’являється паспорт громадянина України, для військовослужбовців це може бути посвідчення військовослужбовця або військовий квиток.

         До заяви додаються документи (копії документів), які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси. Такими документами можуть бути: проїзні документи, довідка про відрядження, довідка з місця навчання, договір найму (оренди) житла, право власності на житло (договір купівлі-продажу, договір дарування, свідоцтво про право на спадщину), письмова згода власника житла, довідка житлово-експлуатаційної установи або об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, путівка в санаторій.

Перелік документів не є вичерпним.

Виборці, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, АРКрим та м.Севастополь можуть не додавати документи про підтвердження необхідності  тимчасової зміни місця голосування.

          У разі якщо до заяви додаються копії документів, їх оригінали пред’являються органу ведення Реєстру для перевірки вірності цих копій.

          Заява розглядається невідкладно, але не пізніше ніж за 5 днів до дня голосування. Виборцю повідомляється про результат розгляду та видається посвідчення або відмовляється з вичерпним переліком підстав.

Заяви приймаються за адресою: м. Бахмут, вул. О.Сибірцева, 33, каб.1

з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00

Довідкову інформацію можна отримати за тел. 44-91-84, 44-91-86, або на сайті Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора