A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі відбувся пленум районної ради ветеранів

Дата: 19.04.2019 14:31
Кількість переглядів: 599

Фото без опису19 квітня під головуванням Людмили Соколко, яка очолює Бахмутську організацію ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку, відбувся пленум районної ради ветеранів.

Обговорювали питання стосовно проведення звітів і виборів у районній та первинних організаціях ветеранів, скликання чергової ІХ конференції районної організації ветеранів.

Актуальними залишаються питання соціального захисту ветеранів.

В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Ольги Ямполець розповіла про роботу, що проводиться в районі за цим напрямком. Із зацікавленістю присутні заслухали інформацію про грошові виплати до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та надання матеріальної допомоги інвалідам війни, призначення житлової субсидії населенню на літній період.

За підсумками обговорення питань порядку денного прийнята постанова пленуму про проведення звітів і виборів у ветеранських організаціях Бахмутського району.

Ветеранським організаціям також  рекомендовано взяти участь у меморіальних і урочистих заходах, які проходитимуть у населених пунктах району з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора