A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нова українська школа: забезпечуємо належні умови для навчання та виховання дітей

Дата: 10.06.2019 14:29
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

10 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом з начальником відділу освіти Віктором Греком з робочим візитом побувала в Покровському НВК і вручила комплект меблів для дошкільнят.

Раніше, під час відвідування навчального закладу представниками райдержадміністрації, педколектив звернувся з проханням надати допомогу в придбанні меблів для дошкільного відділу. З того дня пройшло близько двох місяців, і питання було вирішено. Відтепер приміщення, де проводять час маленькі вихованці, обладнане зручними сучасними меблями.

Керівник також ознайомилася з роботою пришкільного відпочинкового табору. Наразі з 76 учнів школи тут відпочивають 46. Тетяна Єрохіна подякувала керівництву і вчителям навчального закладу за належну організацію роботи табору і запевнила, що до початку нового навчального року відділ освіти райдержадміністрації виконає всі взяті зобов’язані щодо матеріально-технічного забезпечення Покровського НВК, забезпечення належних умов для навчання та виховання дітей у відповідності до вимог Нової української школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора