A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп провів прийом громадян

Дата: 21.05.2019 14:26
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

21 травня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп провів прийом громадян. Актуальними для жителів району залишаються питання соціального захисту, сфери житлово-комунального господарства.

За роз’ясненням щодо пільгового перевезення громадян окремих категорій до Юрія Антоновича звернувся мешканець м. Бахмут.

Жителька смт Миронівський стурбована станом підвального приміщення житлового будинку, де на теперішній час знаходяться легкозаймисті речі та матеріали. Вона просила сприяти в організації прибирання приміщення та встановлення на двері підвалу замку для обмеження доступу сторонніх осіб.

Серед інших під час прийому порушувались й земельні питання. Зокрема, до Юрія Антоновича звернувся керівник одного з підприємств району з питання державної реєстрації договорів оренди земельних ділянок у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

На всі порушені питання відвідувачі отримали роз’яснення.  Відповідним структурним підрозділам надані доручення задля вирішення проблемних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора