A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На засіданні колегії райдержадміністрації розглянули питання виконання зведеного бюджету району за І півріччя 2019 року

Дата: 03.07.2019 14:25
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

3 липня голова Бахмутської РДА Дмитро Дресвянніков у закритому режимі провів засідання колегії райдержадміністрації.

Згідно з порядком денним про виконання зведеного бюджету району за І півріччя 2019 року доповіла начальник фінансового управління Любов Бондаренко. За  звітний період до зведеного бюджету району з урахуванням трансфертів з держбюджету надійшло 346 207,4 тис. грн. податків і обов'язкових платежів, що становить 56,2% до затверджених річних планових призначень, у тому числі власних надходжень – 131 583,7 тис. грн., (53,3% до річних планових призначень).

Основним з джерел формування загального фонду районного бюджету є податок на доходи фізичних осіб. У звітному періоді надійшло 60 973,9 тис. грн. при затвердженому плані 114 200,0 тис. грн., що складає 53,4 %  до річних затверджених призначень.

Кредиторська заборгованість за енергоносії та комунальні послуги бюджетних установ і прострочена кредиторська заборгованість щодо соціальних виплат відсутні.

Під час розгляду та обговорення питання виконкомам місцевих рад було рекомендовано вжити заходи щодо забезпечення виконання дохідної частини місцевих бюджетів у 2019 році.

Керівник апарату райдержадміністрації Надія Тутова проінформувала членів колегії про додержання законодавства з питань розгляду звернень громадян у райдержадміністрації за І півріччя поточного року.

У звітному періоді від мешканців Бахмутського району до райдержадміністрації та через органи влади вищого рівня надійшло  401 звернення, з них безпосередньо до райдержадміністрації 124 звернення. Рівень виконавської дисципліни склав 100 %. Порушень термінів розгляду звернень не допущено.

Також Надія Тутова проінформувала членів колегії про стан виконавської дисципліни та стан виконання державної кадрової політики в структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації за І півріччя 2019 року.

У І півріччі 2019 року на контролі знаходилось 874 документи, з них виконано в строк 872 документи, з порушенням термінів виконано 2 документи, не виконаних – 0. Виконавська дисципліна в райдержадміністрації у І півріччі 2019 року склала 99%, що на 2% вище в порівнянні за звітний період 2018 року (97%) та на 5% – за звітний період 2017 року (94%).

Державна кадрова політика в апараті та структурних підрозділах Бахмутської райдержадміністрації в І півріччі 2019 року велась відповідно чинного законодавства.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного Дмитро Дресвянніков доручив структурним підрозділам підготувати відповідні проекти розпоряджень з урахуванням зауважень і доповнень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора