A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

«Ігри патріотів»: у спорті загартовуються майбутні захисники української держави

Дата: 11.05.2019 14:20
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

У Бахмутському районі приділяється велика увага національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді.  

 11 травня учнівська молодь району взяла участь у патріотично-туристичній спортивній грі «Ігри патріотів», що проходила в Бахмутському міському парку культури та відпочинку. Почесними гостями та членами журі стали народний депутат України Костянтин Матейченко та перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, які привітали команд-учасниць і побажали їм успішно представити на розсуд журі та вболівальників набуті знання, уміння, навички, необхідні майбутнім захисникам української держави.

У змаганнях брали участь учні 10-11 класів шести загальноосвітніх шкіл району та студенти ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей». Гра проводилась за принципом «Веселий експрес». Кожна команда отримала маршрутний лист і згідно з ним послідовно брала участь у спортивно-туристичних змаганнях і конкурсах.

Члени команд мали нагоду показати свою фізичну підготовку, витримку і спритність, уміння надавати першу медичну допомогу, збирати та розбирати автомат Калашникова. Вболівальники спостерігали за ходом змагань і підтримували команди, а за бажанням могли скуштувати «польової каші».

За результатами змагань перше місце посіла команда Клинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, на другому місці – команда ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей», третє місце присуджено команді Покровського навчально-виховного комплексу. Команди, які посіли призові місця, нагороджені дипломами та медалями. Крім того, Клинівській школі за зайняте І місце вручений ноутбук – подарунок від народного депутата України Костянтина Матейченка. Особливим подарунком відзначений Покровський НВК: за перемогу в змаганні з перетягування канату команді вручили набір гантелей. Всі команди за участь у «Іграх патріотів» отримали солодкі призи – торти з емблемою змагань.

Велика подяка директору ДНЗ «Бахмутський професійний аграрний ліцей» Олені Канделюк і колективу навчального закладу за якісну організацію та проведення масового спортивного заходу, внесок у справу патріотичного виховання молоді, популяризацію фізкультури та спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора