A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Свято останнього дзвоника у Світлодарській школі

Дата: 24.05.2019 14:09
Кількість переглядів: 695

Промайнув ще один навчальний рік. За доброю традицією сьогодні на свято останнього дзвоника, що проходило в  Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ступенів, зібрались не тільки учні, батьки та вчителі, але й всі, хто протягом навчального року надавав школі допомогу та підтримував  добрим словом, мудрою порадою.

Почесним гостем на святі останнього дзвоника стала перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

Вітаючи школярів, батьків і вчителів із закінченням навчального року, Тетяна Іванівна запевнила, що й надалі з боку райдержадміністрації буде надаватись всебічна допомога щодо укріплення матеріально-технічної бази школи, яка постраждала внаслідок проведення бойових дій, та створення сприятливих умов для якісного навчально-виховного процесу. Вже проведена робота по залученню до співпраці Міжнародного Комітету Червоного Хреста задля відновлення шкільної спортивної зали. В школі будуть створені належні умови для занять учнів фізкультурою та спортом.

Тетяна Єрохіна відзначила сумлінну роботу педколективу та учнів й гарні результати їх співпраці наприкінці навчального року. Дванадцятьом учням, які внесені до банку обдарованої молоді Бахмутського району, Тетяна Іванівна вручила грамоти і грошові винагороди.

Адміністрація школи, учні та батьки подякували керівництву Бахмутської райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, Світлодарській міській раді та Вуглегірській ТЕС ПАТ «Центренерго» за постійну увагу до навчального закладу і завжди раді новим зустрічам і в будні, й на свята. Турбота про дітей – наша спільна справа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора