A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Відкритий районний дитячо-юнацький турнір з футболу «Сходинками до Олімпу»

Дата: 25.06.2019 14:07
Кількість переглядів: 544

До Всеукраїнського Олімпійського дня на базі комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Авангард» м. Часів Яр пройшов Відкритий районний дитячо-юнацький  турнір  з футболу «Сходинками до Олімпу».

На урочистому  відкриті турніру учасників змагань і вболівальників привітали начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Бахмутської  райдержадміністрації Ірина Тишакова, директор  КЗ спортивно-оздоровчого профілю «Стадіон «Авангард»  м. Часів Яр Олександр Степанов, голова Бахмутської  місцевої  організації ВФСТ «Колос»  Сергій Прокопюк.

У турнірі взяли участь 4  команди учасників 2005-2006 років народження. Суддівство турніру проводив голова ГО «Бахмутська місцева організація ВФСТ «Колос» Сергій Прокопюк. За  підсумками трьох турів ігор перше місце посіла команда «ДЮФК      «Авангард-1» м.Сіверськ, на другому місці – команда «ДЮФК «Авангард-2» м.Сіверськ, на третьому –  команда «Вогнеупорщик-1» м. Часів Яр.

Команда-переможець і команди-призери нагороджені Кубком, медалями, грамотами.  Вітаємо юних спортсменів з гідними результатами та перемогами у турнірі. Підготовку та проведення Відкритого районного дитячо-юнацького  турніру  з футболу «Сходинками до Олімпу» було організовано Оргкомітетом і відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації. Суддівство турніру проводив голова ГО «Бахмутська місцева організація ВФСТ «Колос» Сергій Прокопюк. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора