A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада керівника апарату Бахмутської райдержадміністрації Надії Тутової

Дата: 20.05.2019 14:06
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

20 травня керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова провела нараду з начальниками відділів апарату райдержадміністрації.

В ході наради були розглянуті питання поточної роботи відділів, обговорені основні заходи, заплановані на тиждень.

За результатами проведеної наради архівному відділу райдержадміністрації  доручено надати методичну та практичну допомогу в упорядкуванні документів постійного зберігання окружної виборчої комісії № 51, що розташована в смт Зайцеве, та після погодження описів справ експертно-перевірною комісією державного архіву Донецької області прийняти документи на державне зберігання до архівного відділу райдержадміністрації.

Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації доручено активізувати роботу з інститутами громадянського суспільства Бахмутського району з питання створення Громадської ради при Бахмутській райдержадміністрації, оскільки в серпні поточного року відповідно до чинного законодавства закінчується термін повноважень існуючої Громадської ради. Також сектору надано доручення щодо оновлення інформації про громадські організації та осередки політичних партій, що здійснюють діяльність на території району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора