A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутьскому районі готуються до опалювального сезону 2019-2020 років

Дата: 05.07.2019 14:03
Кількість переглядів: 782

5 липня заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Юрій Коноп провів нараду з питань підготовки до опалювального періоду 2019-2020 років. У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, місцеві голови, керівники підприємств і бюджетних установ.

У центрі обговорення постали питання підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та комунальної інфраструктури до опалювального періоду. Запрошені керівники підприємств і установ проінформували про хід виконання планів підготовки об'єктів до опалювального періоду, навели  прогнозні показники готовності станом на 15.07.2019, доповіли про обсяги виконаних робіт і проблемні питання, які виникли під час підготовки об’єктів до опалювального періоду.

Також розглядалось питання встановлення приладів обліку тепла та води в багатоквартирному житловому фонді та вжиті заходи для покращення стану оснащення житлових будинків лічильниками тепла і води.

За результатами проведеної наради увага керівників підприємств і установ була акцентована на необхідності проведення заходів з підготовки до опалювального сезону відповідно до встановлених планів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора