A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 10.06.2019 14:02
Кількість переглядів: 930

Фото без опису

10 червня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела щотижневу апаратну нараду з начальниками профільних управлінь і відділів.

На особистому контролі у Тетяни Іванівни питання використання коштів субвенції з державного бюджету. Мова йшла про освоєння коштів, виділених на облаштування пожежної сигналізації в Луганській ЗОШ І-ІІІ ступенів і капітальний ремонт системи опалення в Сіверській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, на базі якої планується створення опорної школи.

Також до відома керівників структурних підрозділів була доведена інформація про надання державної субвенції для реконструкції житлових будинків у смт. Миронівський та ремонт будівлі Іванівського сільського Будинку культури. Тетяна Єрохіна підкреслила, що кошти державної субвенції повинні бути освоєні своєчасно, інакше в наступному році ми не зможемо розраховувати на надання коштів з держбюджету задля вирішення соціальних питань.

На нараді розглядались питання поточної роботи структурних підрозділів. Зокрема, надання медичних послуг мешканцям віддалених населених пунктів і на лінії зіткнення, координація службою у справах дітей райдержадміністрації діяльності Іванівської сільської ради та Часовоярської міської ради щодо придбання на умовах співфінансування житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

На постійному контролі у першого заступника голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної перебуває проведення кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей та учнівської молоді району. УПСЗН райдержадміністрації та інші причетні структури повинні зробити все залежне від них для охоплення літнім відпочинком і оздоровленням якомога більшої кількості дітей та не допускати скарг з боку батьків.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора