A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахутська райдержадміністрація підтримує культурні зв’язки з діячами мистецтва

Дата: 06.05.2019 14:02
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація підтримує зв’язки з діячами культури, поетами та письменниками, чия творчість допомагає виховувати у дітей та учнівської молоді шанобливе ставлення до історії нашої держави, культури та традицій українського народу, любові до співучої української мови.

6 травня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з поетом, громадським діячем зі Львівщини Василем Івановичем Сюмаком і поетом Миколою Олександровичем Джмілем, якого добре знають не лише в Бахмутському районі, але й за його межами.

Обговорювали питання національно-патріотичного виховання дітей у сучасній школі, подальшу співпрацю. Тетяна Іванівна підкреслила, що відділ освіти райдержадміністрації, навчальні заклади готові до співробітництва, й сьогодні Василя Сюмака та Миколу Джміля запрошено до Часовоярських шкіл № 15 і № 17, де вони проведуть для учнів поетичні уроки-зустрічі.

У сучасному світі література, мистецтво відіграють важливу роль у формуванні національної свідомості громадян, вихованні патріотизму, поваги до культурної спадщини свого народу, любові до рідної мови



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора