A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про надання матеріальної допомоги жителям району

Дата: 22.02.2019 13:57
Кількість переглядів: 832

Щомісяця члени районної комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району на чолі з головою Бахмутської райдержадміністрації Дмитром Дресвянніковим розглядають заяви громадян про надання матеріальної допомоги. Серед заявників – люди, які опинились у складних життєвих обставинах і потребують соціальної підтримки: тяжкохворі, інваліди, внутрішньо переміщені особи, учасники бойових дій та інші.

Сьогодні Дмитро Олександрович провів чергове засідання комісії, в ході якого були розглянуті заяви про надання матеріальної допомоги на лікування, в тому числі воїнам-афганцям і учасникам АТО, на харчування дітей в школі, ветеранам-ювілярам і надання матеріальної допомоги громадянам, які постраждали  внаслідок проведення антитерористичної операції і військових дій на території району.

За результатами розгляду документів комісією прийняті рішення про надання 32 громадянам допомоги на лікування на загальну суму 26,000 тис. грн. За заявами 6 ветеранів з нагоди їх ювілею буде виділено по 500 грн. кожному. За 23 заявами буде надана матеріальна допомога на забезпечення харчування в школі 28 учнів 5-11 класів –  дітей з родин ВПО та мешканців смт Зайцеве – на загальну суму 11,200 тис. грн.

Прийняття рішень за деякими заявами було відкладено задля уточнення інформації. Загальна сума матеріальної допомоги, яка буде надана жителям району згідно з рішеннями комісії, становить 40,200 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора