A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про співпрацю з Міжнародною гуманітарною організацією ACTED

Дата: 31.05.2019 13:56
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

Сьогодні голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів робочу зустріч з представниками Міжнародної гуманітарної організації ACTED.

Обговорювались можливі шляхи співпраці з питань надання грантової допомоги підприємцям, громадським організаціям, ініціативним мешканцям району для реалізації бізнес-проектів і створення сільськогосподарських кооперативів із виробництва, переробки молочної продукції та овочів, розвитку бджільництва, аквакультури. Для цього в районі є сприятливі умови, природні ресурси.

Дмитро Олександрович зазначив, що великі підприємства агропромислового комплексу самодостатні, мають сталу логістику, налагоджений ринок збиту, тому  міжнародній організації слід орієнтуватися на підприємства малого та середнього бізнесу, які потребують фінансової підтримки задля розвитку виробництва, розширення спектру діяльності.

За результатами зустрічі досягнута домовленість про подальшу співпрацю. Найближчим часом Міжнародною гуманітарною організацією ACTED до Бахмутської райдержадміністрації буде направлено листа щодо визначення кола підприємств району, які можуть бути залучені до співробітництва з питань створення сільськогосподарських кооперативів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора