A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу районних комісій з питань надання державної соціальної допомоги

Дата: 27.02.2019 13:54
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

27 лютого перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги, діяльність яких спрямована на підтримку вразливих верств населення: пенсіонерів, малозабезпечених сімей, внутрішньо переміщених осіб, інвалідів. Тетяна Іванівна підкреслила, що члени комісій ретельно вивчають надані документи, уважно розглядають кожний окремий випадок, аналізують кожну життєву ситуацію, і, якщо є можливість допомогти людям, у відповідності до діючого законодавства приймають рішення на користь заявників.

Члени комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання розглянули 32 заяви про призначення житлової субсидії та заяву про включення до ЄДАРП і надання пільг. Більшість заяв за результатами розгляду були задоволені. На підставі діючого законодавства 9 заявникам відмовлено у призначенні субсидії, оскільки працездатні члени родин не працюють і не мають доходів. 
На розгляд комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям цього разу надійшло 5 заяв. За результатами розгляду документів 4 родинам буде призначена державна допомога. За однією заявою прийнято рішення про відмову, оскільки працездатні члени родини не працюють і не використовують можливості, передбачені законодавством, для покращення свого матеріального стану. 

Членами комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам сьогодні розглянуті 203 заяви. Стосовно 190 заяв складені акти щодо матеріально-побутових умов сімей за фактичним місцем проживання на території Бахмутського району та прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат. 

13 заявникам відмовлено у призначенні державної соціальної допомоги, оскільки в ході перевірки відомостей, заявлених у документах, вони були відсутні за фактичним місцем проживання та протягом трьох днів не звернулися до УПСЗН райдержадміністрації задля підтвердження фактичного проживання на території Бахмутського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора