A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Данська рада у справах біженців в Україні спільно з ГТУ юстиції провели тренінг для керівництва органів місцевого самоврядування

Дата: 27.02.2019 13:53
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

26 лютого в Бахмутській райдержадміністрації представники Данської ради у справах біженців в Україні спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у Донецькій області провели тренінг «Обсяг та застосування нотаріальних функцій, що делеговані органам місцевого самоврядування. Визначення майна безхазяйним (відумерла спадщина)».

У тренінгу взяли участь місцеві голови, секретарі місцевих рад, начальник і головні спеціалісти-юрисконсульти відділу юридичного забезпечення діяльності та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації.

Із зацікавленістю учасники тренінгу слухали інформацію начальника відділу з питань нотаріату ГТУ юстиції Володимира Дундаря, який розповів про обсяг та застосування нотаріальних функцій, що делеговані органам місцевого самоврядування. Жваве обговорення викликали у присутніх питання визнання майна безхазяйним і проблеми, пов’язані з визнанням спадщини відумерлою, з якими посадові особи місцевого самоврядування можуть стикатися на практиці.

Набуті знання, безумовно, стануть у пригоді учасникам тренінгу та сприятимуть якісному виконанню покладених на них повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора