A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі пройшов фестиваль дитячої та юнацької творчості «Засвіти свою зорю»

Дата: 19.04.2019 13:48
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

19 квітня в Комунальному закладі «Бахмутський районний будинок культури» пройшов 20-ий районний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Засвіти свою зорю», в якому взяли участь понад 200 талановитих дітей району.

Зі словами привітань та побажаннями успішних виступів і перемог до учасників фестивалю звернулась перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна.

Юні конкурсанти продемонстрували свою майстерність з вокалу та хореографії. Вперше на конкурсі до уваги глядачів був представлений показ еко-моделей, які власноруч виготовили юні учасники фестивалю.

Журі відзначило високий виконавчий рівень учасників. Серед найкращих визначені переможці, яким були вручені дипломи та пам’ятні подарунки, а кожний учасник отримав солодкий приз.

Звісно, переможцями стали не всі, проте, виступаючи на сцені районного будинку культури перед великою аудиторією глядачів, вони відчули себе справжніми артистами, здобули певний досвід, який стане їм у пригоді в подальшій творчій діяльності.

Бажаємо всім учасниками фестивалю «Засвіти свою зорю» натхнення, творчих успіхів і нових перемог у майбутньому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора